Λαφαζάνης: Εθνική προδοσία οι πλειστηριασμοί εν μέσω εθνικών απειλών
«Ο παρηκμασμένος και σάπιος πολιτικός κατεστημένος κόσμος έκανε διακοπές για το Πάσχα αλλά οι πλειστηριασμοί δεν έκαναν ούτε κάνουν διακοπές»
Εθνική προδοσία χαρακτήρισε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης τους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει εθνικές απειλές.
Ο ίδιος τόνισε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του κόμματος έξω από το συμβολαιογραφείο της οδού Σταδίου «όπως βλέπετε, ο παρηκμασμένος και σάπιος πολιτικός κατεστημένος κόσμος έκανε διακοπές για το Πάσχα αλλά οι πλειστηριασμοί δεν έκαναν ούτε κάνουν διακοπές. Και αυτή την Τετάρτη, πασχαλιάτικα, γίνονται πλειστηριασμοί για να αρπάξουν ακόμη και ημέρες γιορτινές, τα σπίτια και την περιουσία του ελληνικού λαού. Αίσχος».
Ο κ. Λαφαζάνης καυτηρίασε την αστυνομική παρουσία λέγοντας ότι «τους βλέπετε εδώ στο συμβολαιογραφείο, κρύβονται σαν τα ποντίκια με κλούβες των ΜΑΤ για να μπορέσουν να κλέψουν, επειδή στην ουσία για κλοπή πρόκειται, πρώτες κατοικίες και λαϊκές περιουσίες».
«Η χώρα αντιμετωπίζει τούτη την ώρα μεγάλες εθνικές απειλές. Δεν διστάζουν, όμως, αυτοί οι αθεόφοβοι που κυβερνούν τη χώρα και όσοι τους στηρίζουν, να αρπάζουν αυτές τις κρίσιμες στιγμές τα σπίτια του ελληνικού λαού και τις μικρές περιουσίες του, ο οποίος λαός καλείται, κατά τα άλλα, να υπερασπιστεί την πατρίδα» πρόσθεσε στη δήλωση του.
Καταλήγοντας ο γραμματέας της ΛΑΕ σημείωσε πως «όμως, μπορεί κανείς να υπερασπίσει αυτή την πατρίδα χωρίς σπίτι, χωρίς τίποτα και να είναι άστεγος; Είναι ντροπή. Για αυτό λέω, πέραν των άλλων, ότι αυτό που κάνουν με τους πλειστηριασμούς είναι και μεγάλη εθνική προδοσία».
- Ίλιον: Συνελήφθη αστυνομικός μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητή που αποκάλυψε το in
- Στα άκρα οι σχέσεις Σαλάχ – Σλοτ: «Δεν μπορούν να συνυπάρξουν»
- Ο Αντόνιο Κόστα απαντά στον Τραμπ: «Η απειλή πολιτικής παρέμβασης στην ΕΕ είναι απαράδεκτη»
- Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση – Αντιμέτωποι με κατηγορίες για «εγκληματική οργάνωση» αγρότες από την Κρήτη
- Ο Σάββας Παντελίδης αναλαμβάνει την ΑΕΛ Novibet
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας
- Ουκρανία: Οι ΗΠΑ επιθυμούν να παραχωρήσει το Ντονμπάς, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο – «Σπόντες» Ευρωπαίων
- Xρυσές Σφαίρες 2026: One Battle After Another, Βουγονία και τέρατα – Όλες οι υποψηφιότητες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)
















































![Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/h0539634-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442