Έφοδος του FBI στα γραφεία του δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ
Πληροφορίες θέλουν την εντολή για την αστυνομική επιχείρηση να έδωσε το γραφείο του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ
Το FBI πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του Μάικλ Κόεν, του προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τους New York Times.
Ο Μάικλ Κόεν βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία έχει ισχυρισθεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ και πληρώθηκε πριν από το 2016 για να μην κάνει αποκαλύψεις.
Ο Στίβεν Ράιαν, δικηγόρος του Κόεν, επιβεβαίωσε στους New York Times την έφοδο στα γραφεία του Κόεν και την κατάσχεση ορισμένων «επικοινωνιών».
Σύμφωνα με τον Ράιαν, ομοσπονδιακοί εισαγγελείς τον πληροφόρησαν ότι η αστυνομική επιχείρηση έγινε εν μέρει κατόπιν παραγγελίας του γραφείου του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ.
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες


