Ρωσικό ΥΠΕΞ: Κατασκευασμένες οι πληροφορίες για χημική επίθεση στη Συρία
Τι ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα πως οι πληροφορίες για επίθεση με αέριο στη Συρία είναι ψευδείς και οποιαδήποτε ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη βάση τέτοιων «επινοημένων και κατασκευασμένων δικαιολογιών» μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες.
«Η διάδοση ψευδών ιστοριών για τη χρήση χλωρίου και άλλων δηλητηριωδών ουσιών από τις (συριακές) κυβερνητικές δυνάμεις εξακολουθεί. Άλλη μία κατασκευασμένη πληροφορία για μια φερόμενη χημική επίθεση στην Ντούμα εμφανίστηκε χθες», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.
«Έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές πρόσφατα για αυτές τις επικίνδυνες προκλήσεις. Ο σκοπός τέτοιων παραπλανητικών συλλογισμών, που στερούνται οποιασδήποτε βάσης, είναι να προστατεύσει τους τρομοκράτες… και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει ενδεχόμενη εξωτερική χρήση βίας.»
- Άργησε αλλά πήρε… μπρος τελικά η boxing day στη Βρετανία
- Όταν η άκρα δεξιά φοράει την pop «στολή» της: Πώς περνά στις playlists και τα memes μας
- «Ο Τζόουνς συμφώνησε στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η μπάλα στο «ζωγραφιστό»
- ΗΠΑ: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από την εναέρια σύγκρουση ελικοπτέρων στο Νιου Τζέρσεϊ
- Κρήτη: Στέρεψε ο ποταμός του Φόδελε και αποκάλυψε εικόνες εγκατάλειψης και σκουπιδιών



