Παπαγγελόπουλος για Σαμαρά: Στόχος ο εκφοβισμός δικαστικών και μαρτύρων
Για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων κάνει λόγο ο αναπληρωτής Υπουργός Αναπληρωτής Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχολιάζοντας τη μήνυση του πρώην πρωθυπουργού Αντωνη Σαμαρά.
Για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων κάνει λόγο ο αναπληρωτής Υπουργός Αναπληρωτής Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχολιάζοντας τη μήνυση του πρώην πρωθυπουργού Αντωνη Σαμαρά.
Ολόκληρη η δήλωση του κ.Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:
«Ευχαριστώ τον κ. Σαμαρά για τις υπερφυσικές ικανότητες που μου αποδίδει, οι οποίες μου επιτρέπουν, για ένα διεθνές σκάνδαλο, να προκαλώ και να χειραγωγώ έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο και να καθοδηγώ ακόμα και το FBI, το οποίο o κύριος Σαμαράς παρέλειψε να μηνύσει.
Είναι προφανής ο στόχος του για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων».
in.gr
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
- Σχέση: Τι μένει μετά τον χωρισμό;
- Μια ματιά στο ακόμη πιο επικίνδυνο σίκουελ του «Peaky Blinders»
- Η σιωπηλή πανδημία: Η κατάρρευση της ψυχικής υγείας των εφήβων
- Libération για Αλέξη Τσίπρα: Η ηχηρή πολιτική επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442