Αζερμπαϊτζάν: Τουλάχιστον δύο νεκροί από ισχυρή έκρηξη στο Μπακού
Τουλάχιστον δύο άτομα σκοτώθηκαν σε έκρηξη που προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού.
Τουλάχιστον δύο άτομα σκοτώθηκαν σε έκρηξη που προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε ένα σχολείο και ένα διπλανό κατάστημα με είδη γραφείου που βρίσκονται σε μια πολυκατοικία στην οδό Ντιλάρα Αλίγιεβα κοντά σε σταθμό του μετρό.
ΑΠΕ/Sputnik,in.gr
- Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ρομάνο από την Ίντερ ο ΟΦΗ
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Το ΝΑΤΟ και ο βρετανικός νόμος για απόστρατους που εργάζονται στην Κίνα
- Η Betsson Επίσημος Χορηγός του Davis Cup
- WWF: Πώς η προδιαγεγραμμένη καύση βοηθά στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών
- Ποια επιδόματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εφορίας
- ΗΠΑ και Κίνα αρνήθηκαν να υπογράψουν διακήρυξη για τη στρατιωτική χρήση της ΑΙ
- Βιολάντα: Εξετάζονται δείγματα από το έδαφος – Κατασχέθηκαν έγγραφα από το σπίτι του ιδιοκτήτη
- «Man down»: Ο Μοντέρο σώριασε τον «πολύ» Βασίλιε Μίτσιτς στο παρκέ και τα social media… γλεντούν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442