Κρούγκερ: Το Χόλιγουντ αλλάζει γιατί οι άνδρες φοβούνται
Η ηθοποιός Νταϊάν Κρούγκερ δήλωσε ότι κίνημα #Metoo (Και εγώ) που δημιουργήθηκε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, άλλαξε τα πράγματα στον χώρο του κινηματογράφου «γιατί οι άνδρες φοβούνται», αλλά εξέφρασε αμφιβολία ότι οι αλλαγές αυτές θα διαρκέσουν πολύ.
Η ηθοποιός Νταϊάν Κρούγκερ δήλωσε ότι κίνημα #Metoo (Και εγώ) που δημιουργήθηκε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, άλλαξε τα πράγματα στον χώρο του κινηματογράφου «γιατί οι άνδρες φοβούνται», αλλά εξέφρασε αμφιβολία ότι οι αλλαγές αυτές θα διαρκέσουν πολύ.
«Επί του παρόντος τα πράγματα αλλάζουν γιατί οι άνδρες φοβούνται. Κάθε μέρα υπάρχει κάποιο νέο πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση», δήλωσε η γερμανίδα σταρ σε συνέντευξή της στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας του Φατίχ Ακίν, «In the Fade» για την οποία η Νταϊάν Κρούγκερ απέσπασε το Βραβείο Γυναικείου Ρόλου στο φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο.
«Αντίθετα, φοβάμαι ότι σε έξι μήνες, σε ένα χρόνο, σε δέκα χρόνια, θα ακούμε ξανά τις ίδιες αιτιάσεις», πρόσθεσε η 41 ετών Κρούγκερ, η οποία κατήγγειλε επίσης τις μισθολογικές ανισότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών.
«Ουδέποτε έχω πάρει τον ίδιο μισθό με τον άνδρα συνάδελφό μου. Δεν είναι λογικό», δήλωσε με θυμό η πρωταγωνίστρια των ταινιών «Άδωξοι Μπάσταρδη» και «Τροία».
Το πρώην μοντέλο κάλεσε τους άνδρες να αγωνιστούν στο πλευρό των γυναικών προκειμένου οι συμπεριφορές να αλλάξουν μόνιμα. «Η καθεμιά μας πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση, πρέπει πράγματι να είμαστε ενωμένες για τον σκοπό αυτό. Όμως, πολύ ειλικρινά, πιστεύω ότι οι άνδρες πρέπει να είναι στο πλευρό μας, πρέπει να έχουν το θάρρος και να υπερασπίζονται και τα δικά μας συμφέροντα. Δεν μπορούμε οι γυναίκες, μόνες μας, να αλλάξουμε τα πράγματα», τόνισε.
in.gr
- Καζακστάν: Στη χώρα του Borat δεν αστειεύονται
- Γροιλανδία: Ο Τσέχος πρωθυπουργός αγόρασε υδρόγειο για να δει πού βρίσκεται – Viral για αρνητικούς λόγους
- ΟΙΕΛΕ για την νεκρή εκπαιδευτικό από την κακοκαιρία: «Τα φροντιστήρια δεν έκλεισαν – Το πληρώσαμε με μια ζωή»
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο



