Ρουμανία: Δεύτερη παραίτηση πρωθυπουργού σε επτά μήνες
Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε παραιτήθηκε καθώς τα ηγετικά στελέχη του Σοσιαλοδημοκρατικού κόμματος PSD απέσυραν την πολιτική στήριξη στο πρόσωπό του. «Η ψήφος για την απομάκρυνση του Τουντόσε ήταν συντριπτικά υπέρ», δήλωσε ένα μέλος της ηγεσίας του PSD σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε παραιτήθηκε καθώς τα ηγετικά στελέχη του Σοσιαλοδημοκρατικού κόμματος PSD απέσυραν την πολιτική στήριξη στο πρόσωπό του.
«Η ψήφος για την απομάκρυνση του Τουντόσε ήταν συντριπτικά υπέρ», δήλωσε ένα μέλος της ηγεσίας του PSD σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. «Ο Τουντόσε παραιτήθηκε», δήλωσε άλλος υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος.
Ο Τουντόσε είναι ο δεύτερος πρωθυπουργός που απομακρύνεται από το κόμμα του σε διάστημα μικρότερο των επτά μηνών.
Το ανώτερο στέλεχος Παουλ Στανέσκου θα οριστεί ως προσωρινός πρωθυπουργός, τόνισαν αξιωματούχοι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας