Σε 11 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν οκτώ τουρκικά αεροσκάφη την Τρίτη, σε βορειοανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Τα τουρκικά αεροσκάφη – δύο F-16 τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό, τρία CN-235 και τρία ελικόπτερα – προέβησαν, επίσης, σε 11 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Τα τουρκικά F-16 δεν ήταν οπλισμένα.
Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.