Με το «δεξί» θέλει να ξεκινήσει το 2018 ο Ολυμπιακός, όπου υποδέχεται στο ΣΕΦ σήμερα, Παρασκευή, (21:00), την Αρμάνι Μιλάνο. Τα
προβλήματα τραυματισμών ταλάνισαν στους «ερυθρόλευκους» στον πρώτο γύρο
και ευχή όλων για τη νέα χρονιά είναι να σταματήσει η κακοδαιμονία. Ο
Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Πρίντεζη,
Νίκολα Μιλουτίνοβ, Βαγγέλη Μάντζαρη και Χόλις Τόμπσον.
Με το «δεξί» θέλει να ξεκινήσει το 2018 ο Ολυμπιακός, όπου υποδέχεται στο ΣΕΦ σήμερα, Παρασκευή, (21:00), την Αρμάνι Μιλάνο.
Τα προβλήματα τραυματισμών ταλάνισαν στους «ερυθρόλευκους» στον πρώτο γύρο και ευχή όλων για τη νέα χρονιά είναι να σταματήσει η κακοδαιμονία. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Βαγγέλη Μάντζαρη και Χόλις Τόμπσον.
Οι τρεις πρώτοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό στον αστράγαλο και συμμετείχαν στην προπόνηση της Τρίτης (2/1). Όσον αφορά τον Τομπσον, μπορεί να μην προπονήθηκε την Πέμπτη, όμως υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Σε νέα μαγνητική υποβλήθηκε ο Μπράιαν Ρόμπερτς την Τετάρτη (3/1), ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση τραυματισμού στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο, στο ΣΕΦ.
Δεν προπονήθηκε την Τρίτη και η συμμετοχή του κόντρα στην Αρμάνι την Παρασκευή (5/1) θα κριθεί από τα αποτελέσματα της δεύτερης μαγνητικής τομογραφίας.
Ο νεαρός Νίκος Αρσενόπουλος που τραυματίστηκε επίσης υποβλήθηκε σε αντιμετώπιση απόσπασης του μακρού εκτίνοντα τον δεξιό αντίχειρα και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για τις επόμενες 2 εβδομάδες.
Ο Ολυμπιακός είχε περάσει νικηφόρα από το Μιλάνο, μετά από συγκλονιστική «μάχη» για την 9η αγωνιστική, με 86-85, με «θύτη» απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Τζαμέλ ΜακΛιν (22π., 7ρ.).