Δύο άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων, χθες βράδυ,
σε διαδήλωση στην πόλη Ντορούντ (δυτικό Ιράν), με κυβερνητικούς
αξιωματούχους να διατείνονται πως τα θύματα έπεσαν από σφαίρες ξένων
πρακτόρων και όχι της αστυνομίας, μεταδίδει το κρατικό τηλεοπτικό
δίκτυο.
Δύο άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων, χθες βράδυ, σε διαδήλωση στην πόλη Ντορούντ (δυτικό Ιράν), με κυβερνητικούς αξιωματούχους να διατείνονται πως τα θύματα έπεσαν από σφαίρες ξένων πρακτόρων και όχι της αστυνομίας, μεταδίδει το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.
«Υπήρξε μία παράνομη διαδήλωση χθες βράδυ και κάποιος αριθμός ανθρώπων κατέβηκε στους δρόμους και δυστυχώς δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί στη διάρκεια των συγκρούσεων», δήλωσε στο ίδιο δίκτυο ο αναπληρωτής κυβερνήτης της επαρχίας Λορεστάν Χαμπιμπολάχ Χοτζαστεχπούρ.
«Πυρά δεν εβλήθησαν από την αστυνομία και τις δυνάμεις ασφαλείας. Έχουμε βρει ενδείξεις πως στις συγκρούσεις είχαν αναμειχθεί εχθροί της επανάστασης, ομάδες Τακφιρί και ξένοι πράκτορες», δήλωσε ο ίδιος. Ο όρος Τακφιρί αναφέρεται στα μαχητικά στελέχη Σουνιτών, που αντιτίθενται στο σιιτικό Ισλαμιστικό κράτος του Ιράν.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.