Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία των συμβολαιογράφων
Για την άρσης της αποχής τους από τους πλειστηριασμούς αποφασίζουν οι
συμβολαιογράφοι. Κατά τη διάρκειας της Γενικής Συνέλευσής τους εκτιμάται
ότι θα ανάψουν το «πράσινο φως» για την «πρεμιέρα» που κάνουν οι
πλειστηριασμοί την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία τους.
Για την άρσης της αποχής τους από τους πλειστηριασμούς αποφασίζουν οι συμβολαιογράφοι. Κατά τη διάρκειας της Γενικής Συνέλευσής τους εκτιμάται ότι θα ανάψουν το «πράσινο φως» για την «πρεμιέρα» που κάνουν οι πλειστηριασμοί την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου.
Εάν οι συμβολαιογράφοι αποφασίσουν να επιστρέψουν στους πλειστηριασμούς, τότε την Τετάρτη οι οφειλέτες θα δουν τα ακίνητα τους να βγαίνουν στο «σφυρί» με το πάτημα ενός κουμπιού. Υπενθυμίζεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αποτελούν ένα από τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.
Αυτή την ώρα οργανώσεις και κινήματα που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, ενώ διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται μπροστά από την είσοδο για την αποφυγή επεισοδίων.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας