Συνομιλία Τσίπρα – Μαλά για το Κυπριακό
Για τη συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό συνομίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υποψήφιο για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σταύρο Μαλά, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Για τη συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό συνομίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υποψήφιο για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σταύρο Μαλά, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Λίγη ώρα αργότερα, ο γραμμάτεας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, εξέφρασε τη στήριξη του κόμματος προς τον Σταύρο Μαλά ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το ΑΚΕΛ.
«Η θέση μας αυτή είναι γνωστή και την επιβεβαιώνουμε και σήμερα, όπου έχουμε τη χαρά να συναντήσουμε τον Σταύρο Μαλά και να συζητήσουμε για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, ενόψει και των Προεδρικών εκλογών.
Η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά, αποτελεί μια εγγύηση ενότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και το εχέγγυο στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό. Διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν σε μια δίκαιη, μόνιμη και βιώσιμη λύση, στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, όπου όλοι και όλες οι κάτοικοι του νησιού, θα ζήσουν σε μια επανενωμένη Ευρωπαϊκή Κυπριακή Δημοκρατία» υπογράμμισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τόνισε ο κ. Ρήγας , «σε μια δύσκολη περίοδο για το Ευρωπαϊκό όραμα, όπου από τις συνέπειες της κρίσης παρακολουθούμε την ανάδυση μισαλλόδοξων, ρατσιστικών αντί-ευρωπαϊκών δυνάμεων, η επανένωση του νησιού σε μια Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία θα έστελνε το μήνυμα ότι οι λαοί μπορούν να ζήσουν ειρηνικά, εργαζόμενοι από κοινού για μια Ευρώπη χωρίς τείχη, μίσος και ρατσισμό, για μια δίκαιη ανάπτυξη μακριά από τις πολιτικές λιτότητας που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση».
«Η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και ο ΣΥΡΙΖΑ ολόψυχα βρίσκεται στο πλάι του» κατέληξε ο Πάνος Ρήγας.
in.gr
- Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις: Πώς να αποφύγετε την παγίδα των τεκμηρίων
- Συνταγή: Ριγκατόνι με πέστο λιαστής ντομάτας και μανιτάρια
- Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί
- Επικοινωνία της προέδρου του Μεξικού με τον Τραμπ μετά τον θάνατο του «Ελ Μέντσο»
- Διατροφή: Ποια είναι η καλύτερη ώρα να τρώμε για βράδυ;
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις με πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά – Πού θα βρέξει
- Πώς σώζεται η περιουσία σας αποφεύγοντας τα δικαστήρια
- Μαρκ Ράφαλο VS Τζέιμς Κάμερον: Άν το deal της Netflix το έκλεινε η Paramount θα είχατε πρόβλημα με τα μονοπώλια;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442