Κλεμμένα ημερολόγια του Τζον Λένον βρέθηκαν στο Βερολίνο
Δεκάδες προσωπικά αντικείμενα του Τζον Λένον που βρέθηκαν πρόσφατα στο Βερολίνο είχαν κλαπεί το 2006 από τον πρώην σοφέρ της Γιόκο 'Ονο, ο οποίος κρύβεται στην Τουρκία, ανέφερε η αστυνομία στο Βερολίνο.
Δεκάδες προσωπικά αντικείμενα του Τζον Λένον που βρέθηκαν πρόσφατα στο
Βερολίνο είχαν κλαπεί το 2006 από τον πρώην σοφέρ της Γιόκο ‘Ονο, ο
οποίος κρύβεται στην Τουρκία, ανέφερε η αστυνομία στο Βερολίνο.
«Θεωρούμε ότι είναι ο ένοχος και αυτός που έκλεψε τα αντικείμενα», δήλωσε η εκπρόσωπος της δικαστικής αστυνομίας του Βερολίνου σε συνέντευξη Τύπου.
Τον περασμένο Ιούλιο, 86 αντικείμενα, ανάμεσά τους προσωπικά ημερολόγια, δύο ζευγάρια γυαλιά, ένα σημειωματάριο και μια ταμπακιέρα του πρώην Σκαθαριού, κατασχέθηκαν στη γερμανική πρωτεύουσα.
Η κλοπή είχε γίνει το 2006 από τον Κοράλ Καρσάν
Ο άνθρωπος που φέρεται να έκανε την κλοπή, ο Κοράλ Καρσάν, ήταν ο προσωπικός οδηγός της χήρας του τραγουδιστή μεταξύ 1995 και 2006, σύμφωνα με την αστυνομία. Το 2006 η ‘Ονο έπεσε θύμα ληστείας στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της οποίας εκλάπησαν διάφορα αντικείμενα του Λένον.
Τα αντικείμενα αυτά μεταφέρθηκαν αρχικά μέσω Τουρκίας πριν προωθηθούν στο Βερολίνο «πιθανόν το 2013 ή το 2014», ανέφερε η γενική εισαγγελέας του Βερολίνου Σουζάν Βέτλι.
Συνελήφθη ύποπτος
Τη Δευτέρα, η αστυνομία του Βερολίνου συνέλαβε έναν 58χρονο ως ύποπτο ότι κρύβει κλεμμένα προσωπικά είδη του Λένον. Άλλα προσωπικά αντικείμενα του Λένον βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.
Ο Γερμανός αυτός με τουρκική καταγωγή έχει προφυλακιστεί, σύμφωνα με την αστυνομία.
Οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τη σχέση μεταξύ αυτού και του πρώην σοφέρ.
Ο πρώην Σοφέρ της Γιόκο Όνο είχε καταδικαστεί και για άλλη υπόθεση
Το 2007, ο Καρσάν είχε καταδικαστεί στις ΗΠΑ σε φυλάκιση 60 ημερών για άλλη υπόθεση, συγκεκριμένα γιατί προσπάθησε να αποσπάσει με εκβιασμό χιλιάδες ευρώ από τη Γιόκο Ονο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Θρυλική μορφή των Beatles μαζί με τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ, ο Λένον έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ενός ψυχικά διαταραγμένου θαυμαστή του στη Νέα Υόρκη το 1980. Ένα από τα δερμάτινα σακάκια του πωλήθηκε αντί 10.400 στερλινών (11.700 ευρώ) σε δημοπρασία στη Βρετανία τον Φεβρουάριο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
- Αγρότες: Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με τρακτέρ από τη βόρεια Ελλάδα – Αύριο οι κρίσιμες αποφάσεις
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442