Σύλληψη πρακτόρων της ΠΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη
Δύο πράκτορες της υπηρεσίας αντικατασκοπείας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, για συμμετοχή στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών.
Δύο πράκτορες της υπηρεσίας αντικατασκοπείας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα.
Όπως αναφέρει το voria.gr, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία της Interpol για τα αδικήματα της Σύστασης Εγκληματικής Οργάνωσης και εγκλημάτων Υψηλής Τεχνολογίας που τελέστηκαν στην ΠΓΔΜ και ειδικότερα στο μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπών της κυβέρνησης Γκρουέφσκι σε βάρος 20.000 και πλέον ατόμων από το χώρο της πολιτικής και όχι μόνο.
Οι δύο άνδρες, ηλικίας 51 και 35 ετών, αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Εφετών.
in.gr
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Μνήμες Μεγάλης Ύφεσης στην αγορά εργασίας – Ρεκόρ απολύσεων τον Γενάρη
- Χαμένη Άνοιξη: Η ισορροπία ανάμεσα στη συλλογική μνήμη και το προσωπικό τραύμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442