Τόσκας: Πανευρωπαϊκά πρωτόγνωρη η επιτυχία στην υπόθεση Λεμπιδάκη
«Η επιτυχία είχε τόσες διαστάσεις που νομίζω ότι είναι πρωτόγνωρες στα ελληνικά, ίσως και στα ευρωπαϊκά χρονικά», τονίζει σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, για την επιτυχή εξιχνίαση της υπόθεσης Λεμπιδάκη.
«Η επιτυχία είχε τόσες διαστάσεις που νομίζω ότι είναι πρωτόγνωρες στα ελληνικά, ίσως και στα ευρωπαϊκά χρονικά. Ευτυχώς σώθηκε ο άνθρωπος χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν χύθηκε αίμα, δεν δόθηκαν λύτρα και συνελήφθησαν οι απαγωγείς. Αυτός ο συνδυασμός των στόχων δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, για την επιτυχή εξιχνίαση της υπόθεσης Λεμπιδάκη και προσθέτει ότι «η αστυνομία έδειξε την αποτελεσματικότητά της».
Αναφερόμενος στους «εγκεφάλους» της απαγωγής σημείωσε ότι «πρόκειται για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου», οι οποίοι «πήραν το μάθημά τους» και εξήγησε ότι «από εκεί και πέρα είδαμε εμπλοκή κάποιων που είχαν κάψει γραφεία πολιτικών κομμάτων. Άτομα που έβγαζαν προς τα έξω ένα ψεύτικο προφίλ, άτομα που είχαν κρυφτεί πίσω από κινήματα που δεν τους εκπροσωπούν».
Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιτέθηκε στη ΝΔ υποστηρίζοντας ότι «βλέπουμε τη βελτίωση των δεικτών εγκληματικότητας. Μια αστυνομία που δεν έβαλε ως κύριο στόχο την καταστολή και άρχισε να δουλεύει με συστηματικό τρόπο. Και αυτό παρά τις μικρόψυχες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, που προσπαθεί να παίξει στο δίπολο «καλή αστυνομία-κακός υπουργός»» και σημείωσε ότι «στην αστυνομία ανήκουν τα συγχαρητήρια για τη βελτίωση των δεικτών, αλλά η αστυνομία παίρνει κατευθύνσεις από την πολιτική ηγεσία για το πού πρέπει να ρίξει το βάρος».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας