Στον «αέρα» ενδέχεται να βρεθεί το «τηλεοπτικό τοπίο» που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τη Super League. Οπως μετέδωσε σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΠΟΡ FM», οι διοικούντες την Nova έκαναν πρόταση στους ομολόγους τους της Super League, να λύσουν άμεσα τη συνεργασία τους, δεδομένου πως με τις νυν συνθήκες δεν υπάρχει έδαφος συνεργασίας.
Στον «αέρα» ενδέχεται να βρεθεί το «τηλεοπτικό τοπίο» που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τη Super League.
Οπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΠΟΡ FM», οι διοικούντες την Nova έκαναν πρόταση στους ομολόγους τους της Super League, να λύσουν άμεσα τη συνεργασία τους, δεδομένου πως με τις νυν συνθήκες δεν υπάρχει έδαφος συνεργασίας.
Προ ημερών το συνδρομητικό κανάλι πρότεινε στην διοργανώτρια αρχή, μείωση 18% στο ετήσιο κόστος της μεταξύ τους σύμβασης, ενώ ο συνεταιρισμός μετά από σχετικής συνεδρίαση, αντιπρότεινε μείωση 8% με την προϋπόθεση πως θα έμπαιναν αμέσως στο ταμείο, 6,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε κάποιες οφειλές και τα χρήματα που παρακρατήθηκαν από ενεργοποίηση ρητρών (λόγω αναβολής αγωνιστικών κλπ.).
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Nova κατέθεσε 2,5 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό της Super League και προχώρησε στην πρόταση «διαζυγίου», που θεωρείται βέβαιο πως θα απασχολήσει την αυριανή γενική συνέλευση του συνεταιρισμού, πριν από την προγραμματισμένη κλήρωση του πρωταθλήματος.
Super League: «Αν η NOVA θέλει να λύσει το συμβόλαιο, θα πληρώσει»
Η Super League δεν σκοπεύει να σηκώσει τους τόνους στη «διαρροή» της NOVA, σύμφωνα με την οποία η συνδρομητική πλατφόρμα, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, φέρεται να επιθυμεί τη λύση της συνεργασίας της με το συνεταιρισμό.
Όπως επισημάνθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, το θέμα θα συζητηθεί θεσμικά στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο. Η Λίγκα κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία επικοινωνιακών παιχνιδιών μέσω του Τύπου, επισημαίνοντας ότι οι αμφότερες οι πλευρές δεσμεύονται με υποχρεώσεις.
Με απλά λόγια, από τη στιγμή που υπάρχει σε ισχύ σύμβαση που προβλέπει την επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου ως το 2019, εξαιρουμένης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη δεν μπορεί να δράσει μονομερώς.
Αν συμβεί αυτό, υπάρχουν ρήτρες που θα ενεργοποιηθούν και θα καταστούν απαιτητές από τη Super League, όπως υπογραμμίστηκε σχετικά από τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα απασχολήσει εκτενώς το αυριανό Δ.Σ. της Λίγκας, καθώς -ούτως ή άλλως- περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Μιχάλης Γρηγορίου και Χρήστος Κόντης έκαναν γνωστές τις 11άδες με τις οποίες Άρης και ΟΦΗ θα αγωνιστούν στο μεταξύ τους παιχνίδι (22/3/19:00) στο Βικελίδης για την 26η αγωνιστική.
Μια τεράστια νίκη που δίνει… έξι βαθμούς πήρε η Νότιγχαμ Φόρεστ στην έδρα της Τότεναμ (0-3) και ανάσανε βαθμολογικά, ανεβαίνοντας στους 32 και αφήνοντας δύο πίσω της την ομάδα του Τούντορ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας