Ενδεχόμενο σχεδίου εμπρησμών στη Ζάκυνθο ερευνά η Πυροσβεστική
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του
Πυροσβεστικού Σώματος, έχει μεταβεί στη Ζάκυνθο και ερευνά τα
περιστατικά εκδήλωσης αγροτοδασικών πυρκαγιών που έχουν εκδηλωθεί τις
τελευταίες μέρες στο νησί.
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, έχει μεταβεί στη Ζάκυνθο και ερευνά τα περιστατικά εκδήλωσης αγροτοδασικών πυρκαγιών που έχουν εκδηλωθεί τις τελευταίες μέρες στο νησί.
Την Τετάρτη ξέσπασε στο νησί η τέταρτη πυρκαγιά τις τελευταίες ημέρες, στις ορεινές περιοχές Αγίου Γεωργίου Κρημνών – «Ναυάγιο», στη θέση «Βάρθες».
Την Τρίτη άλλο πύρινο μέτωπο έκαψε μεγάλο μέρος του δάσους στις Ορθονιές. Είχαν προηγηθεί φωτιές στον Σκοπό και στην Αναφωνήτρια.
Στην ορεινή Ζάκυνθο βρίσκεται τεράστια πυροσβεστική δύναμη με 9 πυροσβεστικά οχήματα με 25 πυροσβέστες ενώ το απόγευμα έφθασαν στο νησί ακόμα δύο πεζοπόρα τμήματα από την 6η ΕΜΑΚ της Πάτρα με 18 άτομα.
Στις δυνάμεις κατάσβεσης προστέθηκαν 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη PZL από την Κεφαλονιά, 3 αεροσκάφη Canadair ενώ αναμένονται ακόμα 30 άτομα πεζοπόρου τμήματος.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας