Πεπεισμένες οι Βρυξέλλες για έγκριση της εκταμίευσης
Την πεποίθησή του ότι τα εκκρεμή ζητήματα -τα οποία μάλιστα χαρακτήρισε μικρά- θα έχουν επιλυθεί μέχρι αύριο, Παρασκευή, το απόγευμα και ότι κατά την τηλεδιάσκεψη του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) θα αποφασιστεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης ύψους 7,7 δισ. εξέφρασε ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης.
Την πεποίθησή του ότι τα εκκρεμή ζητήματα θα έχουν επιλυθεί μέχρι αύριο, Παρασκευή, το απόγευμα και ότι κατά την τηλεδιάσκεψη του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) θα αποφασιστεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης ύψους 7,7 δισ. εξέφρασε ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης.
«Είμαι πεπεισμένος ότι στην αυριανή τηλεδιάσκεψη του εκτελεστικού συμβουλίου ESM τα όποια εκκρεμή ζητήματα θα αξιολογηθούν ως εκπληρωμένα. Τα μικρά αυτά ζητήματα θα έχουν επιλυθεί μέχρι αύριο το απόγευμα», ανέφερε ο αξιωματούχος.
Σημειώνεται ότι μετά το πράσινο φως του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης η δόση ύψους 7,7 δισ. θα χρειαστεί μια με δύο ημέρες για να φτάσει στα ελληνικά ταμεία.
Ο αξιωματούχος μάλιστα συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι το Eurogroup της Δευτέρας, «Θα είναι το πρώτο Eurogroup μετά από πολλά, που η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται στην ατζέντα».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας