Στη Χίμκι για δύο χρόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ύστερα από μία σεζόν στην ομάδα της Βαρκελώνης, αλλά ο Ελληνας κόουτς δεν άργησε να βρει τον επόμενο εργοδότη, καθώς συμφώνησε ν' αναλάβει τη ρωσική Χίμκι. Ο 52χρονος τεχνικός, επιλέχθηκε ως ο καταλληλότερος να οδηγήσει την ομάδα της Μόσχας στην Euroleague της επόμενης περιόδου. Ο Μπαρτζώκας συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα πάρει τη θέση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ύστερα από μία σεζόν στην ομάδα της Βαρκελώνης, αλλά ο Ελληνας κόουτς δεν άργησε να βρει τον επόμενο εργοδότη, καθώς συμφώνησε ν’ αναλάβει τη ρωσική Χίμκι.
Ο 52χρονος τεχνικός, επιλέχθηκε ως ο καταλληλότερος να οδηγήσει την ομάδα της Μόσχας στην Euroleague της επόμενης περιόδου.
Ο Μπαρτζώκας συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα πάρει τη θέση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών

