ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να υπηρετήσει κανένα εθνικό στόχο
«Ο κ. Τσίπρας σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του επιβεβαιώνει, δυστυχώς, με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Facebook, στην οποία ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η έξοδος από την κρίση είναι «εθνικός και όχι απλά πολιτικός στόχος».
«Ο κ. Τσίπρας σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του επιβεβαιώνει, δυστυχώς, με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Facebook, στην οποία ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η έξοδος από την κρίση είναι «εθνικός και όχι απλά πολιτικός στόχος».
Ο κ. Τσίπρας, σημείωσε στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ζει σε ένα δικό του κόσμο, σε μια άλλη πραγματικότητα».
«Φαντάζεται ευημερία και ανάπτυξη την ώρα που η χώρα μένει καθηλωμένη και εγκλωβίζεται σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο λιτότητας για πολλά ακόμα χρόνια.
» Πρόσφατα, ψήφισε το τέταρτο Μνημόνιο, με πολύ σκληρά μέτρα, χωρίς να πάρει τίποτε σε αντάλλαγμα.
» Ούτε για το χρέος, ούτε για την ποσοτική χαλάρωση.
» Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα, που βιώνουν όλοι οι Έλληνες, όσο και αν ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο.
» Γι’ αυτό καλά θα κάνει ο κ. Τσίπρας να είναι πιο προσεκτικός.
» Δυόμιση χρόνια τώρα η Κυβέρνησή του απέδειξε ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κανένα εθνικό στόχο.
» Το μόνο που νοιάζει τον κ. Τσίπρα είναι να μένει γαντζωμένος στην καρέκλα, υπονομεύοντας κάθε εθνική προσπάθεια και διχάζοντας τον ελληνικό λαό».
» Ο εθνικός στόχος για την έξοδο από την κρίση θα επιτευχθεί μόνο αν συντελεστεί στον τόπο μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η οποία όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο καλύτερα για τους πολίτες και την πατρίδα μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)



![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442