Αποκλεισμός «σοκ» του Μάρεϊ στους «16» της Μαδρίτης
Μπορεί ο Άντι Μάρεϊ να ήταν το θεωρητικό φαβορί στην αναμέτρηση με τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς για τη φάση των «16» στο Όπεν της Μαδρίτης, ωστόσο δεν δικαιολόγησε στην πράξη αυτόν τον χαρακτηρισμό και τέθηκε εκτός συνέχειας.
Μπορεί ο Άντι Μάρεϊ να ήταν το θεωρητικό φαβορί στην αναμέτρηση με τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς για τη φάση των «16» στο Όπεν της Μαδρίτης, ωστόσο δεν δικαιολόγησε στην πράξη αυτόν τον χαρακτηρισμό και τέθηκε εκτός συνέχειας.
Ο 20χρονος Τσόριτς, ο οποίος μπήκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης από τα προκριματικά ως… τυχερός ηττημένος («lucky loser»), ενώ βρίσκεται στο νούμερο 59 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε 6-3, 6-3 τον Μάρεϊ, ο οποίος είναι νούμερο 1 στον κόσμο, και έθεσε τον Βρετανό εκτός συνέχειας στο τουρνουά, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.
Στους «8» ο Τσόριτς θα αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (νούμερο 12 στον κόσμο) ή τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ (νούμερο 9).
Στο μεταξύ, ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Όπεν της Μαδρίτης, καθώς επιβλήθηκε του Ισπανού Φελιθιάνο Λόπεθ με 6-4, 7-5.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας