Δεν θα αμείβονται για τις συνεδριάσεις τα μέλη της Εξεταστικής για την Υγεία
Nα μη λαμβάνουν αποζημίωση για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις, αποφάσισαν τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας, κατά τα έτη 1997-2014. Αντίστοιχη απόφαση έχει λάβει και η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης για τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας.
Nα μη λαμβάνουν αποζημίωση για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις, αποφάσισαν τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας, κατά τα έτη 1997-2014.
Αντίστοιχη απόφαση έχει λάβει και η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης για τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνεχίζεται η διαδικασία των νομιμοποιήσεων στη δίκη των Τεμπών – Στις 9 ξεκινά η συνεδρίαση
- Συνταγές: Δύο γλυκές λιχουδιές για αυτές τις μέρες
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
- Το ΠΑΣΟΚ «σπρώχνει» το Μαξίμου προς τις κάλπες
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442