Ο Σιδηρόπουλος στο ΠΑΟ – ΠΑΟΚ, ο Παπαπέτρου στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου, ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19:00) στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά στον έτερο ημιτελικό, που θα γίνει την Πέμπτη (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, θα «σφυρίξει» ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου, ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19:00) στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Βοηθοί του διεθνή ρέφερι θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και Χρληστος Μπαλτάς (Αχαϊας), ενώ 4ος διαιτητής, ορίσθηκε ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).
Όσον αφορά στον έτερο ημιτελικό, που θα γίνει την Πέμπτη (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, θα «σφυρίξει» ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) με βοηθούς τους Λάζαρο Δμητριάδη (Μακεδονίας), Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και 4ο τον Δημήτρη Καραντώνη (Ημαθίας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλαμπάμα: Ξύλο σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Χτυπήθηκε και μια διαιτητής (vid)
- Sex, γυμνό, τραπεζικοί κωδικοί: Αν αγοράσατε τα smart glasses της Meta, κάποιος στην Κένυα ξέρει τα πάντα για εσάς – Σοκαριστική έρευνα
- Ιράν: Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
- LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
- The Expla-in Project: Γιατί οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής είναι μοναδικό ντοκουμέντο
- Ρογκαβόπουλος: «Σκληράδα, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση τα κλειδιά για το ντέρμπι» (vid)








