Χανιά: Eπεισόδια έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Ένταση και επεισόδια προκλήθηκαν το Σάββατο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή Καλυκάς Χανίων. Άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και διάφορες οργανώσεις είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για προγραμματισμένη εκδήλωση της ΧΑ στα γραφεία της.
Ένταση και επεισόδια προκλήθηκαν το Σάββατο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή Καλυκάς Χανίων.
Άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και διάφορες οργανώσεις είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για προγραμματισμένη εκδήλωση της ΧΑ στα γραφεία της.
Οι συγκεντρωμένοι αρχικά φώναζαν μόνο συνθήματα, ωστόσο αργότερα, όταν αντίκρισαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκαν στα γραφεία προκαλώντας υλικές ζημιές στο εξωτερικό τους.
Στο σημείο υπήρχαν παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις που κινήθηκαν προς το μέρος των διαδηλωτών οι οποίοι αντέδρασαν πετώντας πέτρες.
Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών ενώ ακολούθησε «κλεφτοπόλεμος» στους γύρω δρόμους μεταξύ των δυο πλευρών.
Κατά τη διάρκεια της έντασης υπήρξαν και προσαγωγές στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας