Αστεγος πυρπολήθηκε στο Παλέρμο της Σικελίας
Ένας άστεγος 45 ετών, ο Μαρτσέλο Τσιμίνο, πυρπολήθηκε και έχασε την ζωή του την περασμένη νύχτα, στο Παλέρμο της Σικελίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιταλική αστυνομία ανακρίνει σειρά ατόμων, με τα οποία ο Μαρτσέλο Τσιμίνο φέρεται να είχε λογομαχήσει.
Ένας άστεγος 45 ετών, ο Μαρτσέλο Τσιμίνο, πυρπολήθηκε και έχασε την ζωή του την περασμένη νύχτα, στο Παλέρμο της Σικελίας.
Άγνωστος πλησίασε στο σημείο όπου κοιμόταν ο Τσιμίνο, κάτω από κουβέρτες, μέσα σε χώρο φιλοξενίας αστέγων ιδιοκτησίας των καθολικών καπουτσίνων μοναχών.
Ο δράστης τον περιέλουσε με βενζίνη, τον πυρπόλησε και απομακρύνθηκε.
Την σκηνή κατέγραφαν δυο κάμερες ασφαλείας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιταλική αστυνομία ανακρίνει σειρά ατόμων, με τα οποία ο Μαρτσέλο Τσιμίνο φέρεται να είχε λογομαχήσει.
Οι πυροσβέστες έσπευσαν αμέσως στο σημείο στο οποίο ο άστεγος πυρπολήθηκε, μαζί με ασθενοφόρα του πλησιέστερου νοσοκομείου, αλλά το πτώμα του είχε ήδη απανθρακωθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν μετά τον θάνατο Χαμενεΐ: «Κυνική δολοφονία»
- Live streaming: Ολυμπιακός – Εθνικός
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
- Αμερικανικές βάσεις: Πού βρίσκονται οι σημαντικότερες σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη – Πόσες έχει η Ελλάδα και η Κύπρος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442