Με τα λεφτά των Αμερικανών φορολογουμένων, ο Ντόναλντ Τραμπ θα δώσει στον Λευκό Οίκο κάτι από το γούστο του. Ήδη, δίνοντας το στίγμα των αλλαγών, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ έσπευσε να αντικαταστήσει τις μπορντό κουρτίνες στο Οβάλ Γραφείο με άλλες στο αγαπημένο του χρώμα, το χρυσαφί…

Οι κουρτίνες στo Οβάλ Γραφείο τους τελευταίους μήνες Ομπάμα (καλοκαίρι ’16):

Ο Τραμπ δεν πρόλαβε και αναλάβει και έδωσε ήδη το στίγμα των προθέσεών του: Αντικατέστησε τους καναπέδες, μετακίνησε την προτομή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και άλλαξε το λιτό στρογγυλό του Μπαράκ Ομπάμα, στο οποίο αναγράφονταν φράσεις του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και τεσσάρων πρώην προέδρων των ΗΠΑ, με ένα άλλο που είχε σχεδιαστεί από την… Λόρα Μπους, επί προεδρίας Τζορτζ Ο. Μπους.

Το Κογκρέσο διαθέτει 100.000 δολάρια για την αλλαγή της διακόσμησης στον λευκό Οίκο από τον καινούργιο του ένοικο. Λέγεται πως η Μελάνια Τραμπ έχει επικοινωνήσει ήδη με διακοσμητή, από τις αρχές του μήνα, για τις αλλαγές στην εσωτερική διακόσμηση του Λευκού Οίκου. Οι πρώτες κινήσεις δείχνουν ότι οι αλλαγές κινούνται στην αισθητική του σπιτιού του προεδρικού ζεύγους στο Μανχάταν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ