Ξανά στην Ιταλία ο Λεντέσμα μετά το πέρασμα από τον ΠΑΟ
Επέστρεψε στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο με την Τερνάνα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.
Επέστρεψε στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο με την Τερνάνα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.
Ο 34χρονος παίκτης αποκτήθηκε από το «τριφύλλι» στα μέσα του περασμένου Ιουλίου μέχρι το καλοκαίρι του 2018, αλλά μετά από 5.5 μήνες αποχώρησε με μόλις 15 συμμετοχές (6 στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο και 8 στην Ευρώπη) με απολογισμό 4 γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
