Εκτός προπόνησης την Τρίτη ο Μπορουρούσης
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα (22:00), για την 10η αγωνιστική της Euroleague, άρχισε την Τρίτη, με τον Γιάννη Μπουρούση να μένει εκτός προπόνησης.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα (22:00), για την 10η αγωνιστική της Euroleague, άρχισε την Τρίτη, με τον Γιάννη Μπουρούση να μένει εκτός προπόνησης.
Αμέσως μετά τη νίκη των «πράσινων» επί του Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, ο Καρδιτσιώτης σέντερ αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να διακομιστεί και να περάσει τη νύχτα σε νοσοκομείο, αφού διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από ιογενή γαστρεντερίτιδα.
Ο Μπουρούσης πήρε το απόγευμα της Τρίτης εξιτήριο και την Τετάρτη αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση και να τεθεί στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ. Εκτός από τον Έλληνα διεθνή σέντερ και τον τραυματία Τζέιμς Γκιστ ο Καταλανός τεχνικός δε μέτρησε άλλες απουσίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέση Ανατολή: «Οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα σε ολόκληρη την περιοχή», επισημαίνει ο ΟΗΕ
- Τουρκία: Κριτική στο Ιράν ασκεί ο Φιντάν για τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές άλλων χωρών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μια ετικέτα «σωσίβιο»
- Ζάκερμπεργκ: Η αγορά αρχοντικού ύψους 170 εκ. δολ. σπάει τα ρεκόρ τιμών στο Μαϊάμι
- ΣΕΠΕΕ: Στάσιμες οι πωλήσεις ενδυμάτων το 2025
- Γουλβς – Λίβερπουλ 2-1: «Κόκκινοι» για τα… θηρία, έχασαν και από τους «Λύκους»

