Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε επτά αυτοκίνητα στα Πετράλωνα, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην οδό Δαιδαλίδων 43 και τα στοιχεία δείχνουν εμπρησμό.
Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε επτά αυτοκίνητα στα Πετράλωνα, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η φωτιά συμφωνα με την πυροσβεστική εκδηλώθηκε στην οδό Δαιδαλίδων 43. Η Πυροσβεστική κάνει λόγο για εμπρησμό, από δράστη ή δράστες που πιθανότατα περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα οχήματα. Υπολείμματα εκρηκτικού-εμπρηστικού μηχανισμού δεν βρέθηκαν. {{{ map }}} Από τις φλόγες καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία αυτοκίνητα, ενώ άλλα τέσσερα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.
«Ήμασταν στο σπίτι μας όταν ακούσαμε μια έκρηξη και μετά τις φωνές γειτόνων ότι έπιασε φωτιά. Κατέβηκα στο δρόμο και είδα το αυτοκίνητό μου να καίγεται» δήλωσε στο ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια ενός εκ των ΙΧ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας