Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε θέση γκαρντ οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση από τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Ford Center» του Έβανσβιλ με 101-83.
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε θέση γκαρντ οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση από τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Ford Center» του Έβανσβιλ με 101-83.
Ο Ελληνας διεθνής ήταν πάντως από τους καλύτερους της ομάδας του με 20 πόντους έχοντας 5/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7/11 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 τάπα (αλλά) και 4 λάθη σε 25 λεπτά.
Κορυφαίος των νικητών, που έπαιξαν χωρίς τον Πολ Τζορτζ, ήταν ο Ρόντνι Στάκεϊ με 21 πόντους και 4/4 τρίποντα, ενώ οι Τζεφ Τιγκ και Λαβόι Άλεν πρόσθεσαν από 15 και 12 πόντους αντίστοιχα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο κακός χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόγκα Μπιτάντζε, με τον Σλοβένο αστέρα να κατηγορεί τον Γεωργιανό σέντερ ότι του έβρισε την οικογένεια.
Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μπύρα, exclusive μόδα και τον Σέσκ Φάμπρεγας σε ρόλο-κλειδί, η Κόμο μετατρέπεται σε παγκόσμιο brand που ξεπερνά τα όρια του γηπέδου
Γιώργος Μαζιάς
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας