Φρικτό θάνατο βρήκε στις Σταγιάτες Μαγνησίας ένας 34χρονος εργάτης, από την Αλβανία, όταν στην προσπάθειά του να μεταγγίσει μούστο από μια μεγάλη κυλινδρική δεξαμενή σε μια άλλη μικρότερη, ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε μέσα. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί στον μούστο της γεμάτης δεξαμενής.
Φρικτό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Τρίτης στις Σταγιάτες Μαγνησίας ένας 34χρονος εργάτης, από την Αλβανία, όταν στην προσπάθειά του να μεταγγίσει μούστο από μια μεγάλη κυλινδρική δεξαμενή σε μια άλλη μικρότερη, ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε μέσα.
Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί στον μούστο τής γεμάτης, ύψους τριών μέτρων, δεξαμενής.
Ένας νεαρός από την περιοχή αντιλήφθηκε το συμβάν και προσέτρεξε προς βοήθεια του 34χρονου. Καθώς δεν κατάφερε να βγάλει τον άτυχο άνδρα, αναποδογύρισε τη δεξαμενή στο έδαφος και στη συνέχεια τον ανέσυρε, αλλά δυστυχώς αυτός είχε ήδη πνιγεί.
Στο σημείο έφθασε και η Πυροσβεστική, ωστόσο ήταν αργά πλέον για να επέμβει.
Ο 34χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, εργαζόταν ως επιστάτης σε εξοχική κατοικία στις Σταγιάτες.
Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Σεπτεμβρίου, επίσης στη Μαγνησία, στον Πτελεό, δύο άτομα, ηλικίας 60 και 50 ετών, έχασαν τη ζωή τους μέσα σε δεξαμενή ελαιοτριβείου, στην προσπάθειά τους να την καθαρίσουν.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας