Κατά 30% - 40% αυξήθηκε φέτος η πληρωμή φόρων με πιστωτικές κάρτες. Οι φορολογούμενοι αντί να καταβάλλουν σε τρεις και πέντε δόσεις αντίστοιχα τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ, εξόφλησαν εφάπαξ τα ποσά, αλλά με δανεικά... Ωστόσο, το γεγονός αυτό εξηγεί εν μέρει την υπεραπόδοση των εσόδων του μήνα Σεπτεμβρίου.
Κατά 30% – 40% αυξήθηκε φέτος η πληρωμή φόρων με πιστωτικές κάρτες. Οι φορολογούμενοι αντί να καταβάλλουν σε τρεις και πέντε δόσεις αντίστοιχα τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ, εξόφλησαν εφάπαξ τα ποσά, αλλά με δανεικά.
Όπως σημειώνει η Καθημερινή, το γεγονός εξηγεί εν μέρει και την υπεραπόδοση των εσόδων τον μήνα Σεπτέμβριο, για το οποίο η κυβέρνηση εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τρίτη το υπουργείο Οικονομικών,τα καθαρά έσοδα -μετά τις επιστροφές φόρων- τον Σεπτέμβριο αυξήθηκαν κατά 840 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον στόχο που είχε τεθεί για τον μήνα, ενώ στο 9μηνο καταγράφεται υπέρβαση έναντι του στόχου κατά 1,062 δισ. ευρώ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας