Κινητοποιώντας ως καλλιτεχνικό δυναμικό μουσικούς, τραγουδιστές και χορευτές που ζουν και εργάζονται στη Σαλαμίνα, η ανθρωπιστική οργάνωση «Στάση Ζωής», που δραστηριοποιείται στο νησί, διοργανώνει μουσική βραδιά, την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 21:00, στο Ευριπίδειο θέατρο.

Με τίτλο «έχει πανσέληνο απόψε …» η Στάση Ζωής επιδιώκει να ενισχύσει το Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας.

Με αφορμή την Πανσέληνο η τοπική κοινωνία αλλά και οι φιλοξενούμενοι που κάθε χρόνο τέτοια εποχή κατακλύζουν το νησί, καλούνται να διασκεδάσουν αλλά και να στηρίξουν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Στόχος αυτή τη φορά η συγκέντρωση χρημάτων για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών που απαιτούνται για την πλήρη μετεγκατάσταση του Κοινωνικού Ιατρείου.

Οι καλλιτέχνες που θα μας ξεναγήσουν στις γειτονιές του φεγγαριού, είναι οι: Νίκος Βυθούλκας -μπουζούκι, Γιώργος Ροσσολάτος -πλήκτρα και τραγούδι, Μιχάλης Μεγαλούδης -κιθάρα και τραγούδι, Γιάννης Τανής -τραγούδι, Γιώργος Παπαϊσιδώρου -τραγούδι, Βάσω Κουσκουμπέκου -τραγούδι, Γιάννης Γκούφας -μπάσο, Ευθύμης Σισμανόπουλος -μπουζούκι, Χριστίνα Σισμανοπούλου -τραγούδι, Γιάννης Ανδριανός -πλήκτρα, Γιώργος Κόχειλας -τουμπερλέκι και χορευτές της σχολής “Chris Dance”.

Το εισιτήριο για τη μουσική βραδιά είναι συμβολικό, μόλις τέσσερα ευρώ (τρία ευρώ στην προπώληση), ώστε να μπορέσουν ακόμη και οι πιο αδύναμοι οικονομικά να διασκεδάσουν.

Ραντεβού λοιπόν στη Σαλαμίνα, στον λόφο Πατρίς και στο Ευριπίδειο θέατρο, με την υπέροχη θέα!

entertainment.in.gr