Γεννήθηκε εν πτήσει και πήρε δώρο αεροπορικά μίλια
Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε στη διάρκεια πτήσεις από το Ντουμπάι στη Μανίλα και πήρε το πρώτο της δώρο γενεθλίων: ένα εκατομμύριο πόντους για αεροπορικά μίλια.
Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε στη διάρκεια πτήσεις από το Ντουμπάι στη Μανίλα και πήρε το πρώτο της δώρο γενεθλίων: ένα εκατομμύριο πόντους για αεροπορικά μίλια.
Η αεροπορική εταιρία από τις Φιλιππίνες Cebu Pacific ανακοίνωσε ότι το μωρό -που ονομάστηκε Χέιβεν- ήταν το πρώτο που γεννήθηκε σε ένα από τα αεροπλάνα της.
Η μητέρα της Χέιβεν γέννησε τέσσερις ώρες αφότου είχε ξεκινήσει η πτήση και πέντε εβδομάδες πριν την ημερομηνία που αναμενόταν να γεννήσει.
Το προσωπικό της καμπίνας βρήκε δύο νοσοκόμες μεταξύ των επιβατών που βοήθησαν στον τοκετό, ενώ και δύο αεροσυνοδοί είχαν εκπαιδευτεί στην παροχή πρώτων βοηθειών.
«Στο μωρό Χέιβεν. Είσαι το θαύμα του θεού στα 36.000 πόδια και αισθανόμαστε ευλογημένοι που ήμασταν το μέσο για την ασφαλή άφιξή σου στον κόσμο. Θα είσαι για πάντα ο πιο αξέχαστος επιβάτης μου» δήλωσε ο επικεφαλής του πληρώματος καμπίνας.
Ο πρόεδρος της εταιρείας είπε ότι η Χέιβεν θα λάβει ένα εκατομμύριο πόντους GetGo από το πρόγραμμα εξαργύρωσης αεροπορικών μιλίων της εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι





