Ο Κωστής Μαραβέγιας «πιάνει» Πειραιά το Σεπτέμβριο
...
Για 5η συνεχή χρονιά ο δημοφιλής τραγουδοποιός, Κωστής Μαραβέγιας αποχαιρετά το καλοκαίρι από τον Πειραιά, με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο, έτσι ακριβώς όπως το ξεκίνησε.
Μετά τις sold out συναυλίες του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, την περιοδεία του ανά την Ελλάδα και έχοντας στις αποσκευές του το νέο του άλμπουμ με τίτλο Κατάστρωμα, επιστρέφει στην Αττική και στο θέατρο Βεάκειο την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.
Γεμάτος από την ενέργεια και τη χαρούμενη διάθεση που τον χαρακτηρίζει -σε κάθε του εμφάνιση- πάνω στη σκηνή, καθώς και την ιδιαίτερη επικοινωνία που έχει με το κοινό του, ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μια ξεχωριστή συναυλία-γιορτή αποχαιρετώντας το καλοκαίρι… πανηγυρικά.
Η βραδιά θα είναι γεμάτη από γνωστά κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας, διασκευές και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο του.
Τιμές εισιτηρίων :
Προπώληση 13€
Ταμείο 15€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
entertainment.in.gr
- Βίντεο ντοκουμέντα με επικίνδυνα challenges ανηλίκων – Ρισκάρουν τη ζωή τους για τα likes
- Super League: Η βαθμολογία μετά την γκέλα της ΑΕΚ στο Περιστέρι (pic)
- Ατρόμητος – ΑΕΚ 2-2: Απώλεια για την Ένωση σε ένα σπουδαίο ματς στο Περιστέρι
- Ο Σομποσλάι «απειλεί» Μπέκαμ και Ρομπέρ
- Λέσβος: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στο χωριό Στύψη – Κάηκε ολοσχερώς
- ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών – Μεγάλη συμμετοχή και μηνύματα ικανοποίησης



