Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ

Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ

Άγνωστοι έσπασαν τζαμαρίες και πέταξαν μπογιές σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε γειτονιές της Αθήνας και στο κεντρικό κτίριο των ΑΝΕΛ τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Άγνωστοι έσπασαν τζαμαρίες και πέταξαν μπογιές σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στο κεντρικό κτίριο των ΑΝΕΛ τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ειδικότερα, στις 03.05 σημειώθηκε επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια, στην οδό Καλλιδρομίου 54.

Στις 03.25 ανάλογη επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία της Καλλιθέας, επί των οδών Ιφιγενείας και Αριστείδου 114, ενώ στις 03.30 στόχος έγιναν και αυτά της Κυψέλης, επί των οδών Αγίας Ζώνης και Λέλας Καραγιάννη.

Στις 03.10 άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στα ρολά της εισόδου των κεντρικών γραφείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη συμβολή Χαροκόπου και λεωφόρου Συγγρού, χωρίς να προκληθούν φθορές.

O εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σημείωσε ότι σταθερή θέση του κόμματος είναι ο σεβασμός των νόμων, της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών.

«Σταθερή είναι και η θέση της ότι η βία δεν είναι ανεκτή από όπου και εάν προέρχεται και έναντι οποιουδήποτε και εάν στρέφεται.

» Για αυτό και καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς των γνωστών-αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

» Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές από κανέναν δημοκράτη πολίτη, από καμία πολιτική δύναμη του δημοκρατικού τόξου.»

Ο ίδιος, ωστόσο, άφησε αιχμές για την εκκωφαντική σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως σημειώνει, με αφορμή και το περιστατικό στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης:

«Η απαράδεκτη σιωπή τους είναι η εκκωφαντική επιβεβαίωση της ιδεολογικής-κομματικής ανοχής και κάλυψης που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους λεγόμενους ‘αντιεξουσιαστές’.

» Ο κ. Τσίπρας καλείται να βάλει, επιτέλους, τέλος στο ‘εκκρεμές’ που κινείται μεταξύ της κάλυψης και της ανοχής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανομία και της επιβεβλημένης από το νόμο ριζικής αντιμετώπισής της.

» Το ερώτημα είναι εάν τελικά το μπορεί» αναφέρει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024