Ώρα… Europa για ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΣ στον γ’ προκριματικό γύρο
Στη μάχη του γ' προκριματικού γύρου του Europa League μπαίνουν απόψε Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ. Οι Πράσινοι υποδέχονται στις 21:00 την ΑΪΚ Στοκχόλμης, ο ΠΑΣ αγωνίζεται στις 21:45 στην Ολλανδία απέναντι στην Άλκμααρ, ενώ η ΑΕΚ στις 22:00 στη Γαλλία με την Σεντ Ετιέν. Ο ΠΑΣ συνεχίζει το ταξίδι του στη διοργάνωση μετά την πρόκριση επί της Οντ, αλλά θα έχει δύσκολο έργο αυτή τη φορά απέναντι στην Άλκμααρ. Δύσκολο είναι και το ματς της ΑΕΚ που έπεσε πάνω στην Σεντ Ετιέν, ενώ θα αγωνιστεί και χωρίς τους ανέτοιμους Πατίτο Ροντρίγκες και Ούγκο Αλμέιδα. Αντίθετα, πιο εύκολο φαντάζει το έργο του ΠΑΟ με την ΑΪΚ που είναι στα... μέτρα του, με τους Πράσινους να θέλουν από σήμερα σκορ πρόκρισης.
Στη μάχη του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League μπαίνουν απόψε Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ.
Οι Πράσινοι υποδέχονται στις 21:00 την ΑΪΚ Στοκχόλμης, ο ΠΑΣ αγωνίζεται στις 21:45 στην Ολλανδία απέναντι στην Άλκμααρ, ενώ η ΑΕΚ στις 22:00 στη Γαλλία με την Σεντ Ετιέν.
Ο ΠΑΣ συνεχίζει το ταξίδι του στη διοργάνωση μετά την πρόκριση επί της Οντ, αλλά θα έχει δύσκολο έργο αυτή τη φορά απέναντι στην Άλκμααρ.
Δύσκολο είναι και το ματς της ΑΕΚ που έπεσε πάνω στην Σεντ Ετιέν, ενώ θα αγωνιστεί και χωρίς τους ανέτοιμους Πατίτο Ροντρίγκες και Ούγκο Αλμέιδα.
Αντίθετα, πιο εύκολο φαντάζει το έργο του ΠΑΟ με την ΑΪΚ που είναι στα… μέτρα του, με τους Πράσινους να θέλουν από σήμερα σκορ πρόκρισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάρι Στάιλς: «Ο Λίαμ Πέιν ήταν ένας εξαιρετικά ξεχωριστός άνθρωπος»
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση «Αποτυπώματα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
- The Expla-in Project | Αναποφάσιστοι: Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι συμβαίνει με τη «γκρίζα ζώνη» των ψηφοφόρων;
- Ο πόλεμος εισέρχεται στη δεύτερη φάση – Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν
- The Expla-in Project| Ευλογιά προβάτων: Συναγερμός στην Ήπειρο πριν το Πάσχα. Πώς εξαπλώθηκε σε 18 μήνες;






