Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ινδικό στρατιωτικό αεροπλάνο
Ινδικό στρατιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε 29 άτομα χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάλης, αναφέρει η ινδική Πολεμική Αεροπορία. Πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του.
Ινδικό στρατιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε 29 άτομα χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάλης, αναφέρει η ινδική Πολεμική Αεροπορία.
Πρόκειται για ένα μεταγωγικό Antonov-32, το οποίο απογειώθηκε από το Τσενάι στο Μαντράς στις 08:30 το πρωί (τοπική ώρα). Προορισμός του ήταν το λιμάνι Μπλερ στη θάλασσα Ανταμάν.
Ήδη έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις για την εξεύρεση του αεροπλάνου.
Εκπρόσωπος του Ναυτικού είπε στο πρακτορείο Reuters ότι πλοία και αεροπλάνα αναζητούν το αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε στρατιώτες σε νησιά στρατηγικής σημασίας κοντά στον πορθμό της Μάλακκα, όπου η Ινδία έχει στρατιωτική βάση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργος Λαζάνης: Ο δίκαιος και ο άδικος λόγος
- Παγωνιά και… πλαστικό: Αυτά θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν κόντρα στην Καϊράτ
- «Ψυχοσεξουαλικό ποπ θρίλερ» – Η Αν Χάθαγουεϊ και η Μικαέλα Κόελ αναμετρώνται στο πρώτο τρέιλερ της επικής ταινίας Mother Mary
- «Μια νύχτα μόνο» στο MEGA: Τι θα δούμε στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για τον τίτλο του League Cup
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442