Ατομικό ρεκόρ και πρόκριση για Μπελιμπασάκη, πέρασαν Πεσιρίδου και Αναγνωστοπούλου
Η Μαρία Μπελιμπασάκη κατάφερε στον προκριματικό των 200 μ. να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να τρέξει γρήγορα και να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στα 200 μ. με 23.03 (0,7). Η επίδοση αυτή της έδωσε τη νίκη στη σειρά της, τη δεύτερη θέση στο σύνολο της κατάταξης και τη δυνατότητα να διεκδικήσει το απόγευμα έναν καλό διάδρομο και γιατί όχι και μια θέση στους οχτώ του τελικού.
Η Μαρία Μπελιμπασάκη κατάφερε στον προκριματικό των 200 μ. να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να τρέξει γρήγορα και να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στα 200 μ. με 23.03 (0,7).
Η επίδοση αυτή της έδωσε τη νίκη στη σειρά της, τη δεύτερη θέση στο σύνολο της κατάταξης και τη δυνατότητα να διεκδικήσει το απόγευμα έναν καλό διάδρομο και γιατί όχι και μια θέση στους οχτώ του τελικού.
Και άλλες προκρίσεις…
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου προκρίθηκε στα ημιτελικά των 100μ εμπόδια του 23ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Άμστερνταμ.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετείχε στην 2η προκριματική σειρά του αγωνίσματος και με 12.98 κατέκτησε την πρώτη θέση για να πάρει άνετα την πρόκριση για τα αυριανά ημιτελικά (Πέμπτη, 18.10).
Παράλληλα Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου προκρίθηκε στον τελικό της δισκοβολίας. Συγκεκριμένα μετείχε στο Α΄ προκριματικό γκρουπ του αγωνίσματος και με 59.13μ (το όριο ήταν 58.00μ) στην 2η προσπάθειά της πήρε την πρόκριση για τον τελικό που θα γίνει την Παρασκευή στις 21.15.
Τέλος η Ειρήνη Βασιλείου προκρίθηκε στα ημιτελικά των 400μ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετείχε στην 3η προκριματική σειρά του αγωνίσματος και με 53.86 πήρε την2η θέση και την πρόκριση για τα ημιτελικά που θα γίνουν αύριο Πέμπτη στις 18.35. Πρώτη στη σειρά της ήταν η Ολλανδή ντε Βίτε με 52.84.
Αντίθετα η δίδυμη αδερφή της, Άννα Βασιλείου, ακυρώθηκε αφού πάτησε σε διπλανό διάδρομο. Αρχικά είχε τερματίσει 5η με 53.98.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ανεργία στην ευρωζώνη πέφτει απροσδόκητα σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα
- Απότομη άνοδος των τιμών στα λιπάσματα – Κίνδυνος για ελλείψεις στα τρόφιμα αν συνεχιστεί ο πόλεμος στο Ιράν
- Στήριξη στην Κύπρο και καμία εμπλοκή στον πόλεμο ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιράν ζητεί η αντιπολίτευση
- Η επένδυση του KSI στη Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ δεν είναι απλώς ένα διαφημιστικό κόλπο
- Μουρτζούκου: Η έκθεση των ψυχιάτρων – Είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών της
- Ρωσία και Λευκορωσία με τη σημαία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2026

