«Sold out» ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον 2o τελικό
Τo χθεσινό «break» του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών με τον Ολυμπιακό δημιούργησε... κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των «πράσινων» φιλάθλων, οι οποίοι φρόντισαν από την Κυριακή να «εξαφανίσουν» όλα τα εισιτήρια, εν όψει της δεύτερης «μάχης» τίτλου στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Κυριακή (19:30). Μάλιστα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το... αναμενόμενο «sold out», με ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Τo χθεσινό «break» του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών με τον Ολυμπιακό δημιούργησε… κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των «πράσινων» φιλάθλων, οι οποίοι φρόντισαν από την Κυριακή να «εξαφανίσουν» όλα τα εισιτήρια, εν όψει της δεύτερης «μάχης» τίτλου στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Κυριακή (19:30). Μάλιστα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το… αναμενόμενο «sold out», με ευχαριστήρια ανακοίνωση.
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 22/5/2016 και ώρα 19:30.
Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» απέδειξαν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!
Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Είμαστε βέβαιοι πως οι φίλοι της ομάδας μας θα επιδείξουν για ακόμα μια φορά ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και της ιδέας του Παναθηναϊκού μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συντηρεί την κόντρα με τον Γεωργιάδη η Κωνσταντοπούλου και φτάνει μέχρι τον Χρυσοχοΐδη
- Καρκίνος στην ΕΕ: Αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την Ένωση, καθώς οι δαπάνες για την υγεία αυξάνονται
- Παιδιά: Καθώς τα βιβλία χάνουν έδαφος από τις οθόνες, το λεξιλόγιο συρρικνώνεται
- Ιστορική πρεμιέρα του NCAA στη Ρώμη
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 40χρονου – Τον εγκατέλειψαν τραυματία και πέθανε
- Η UEFA αποφάσισε να βραβεύει τους καλύτερους διαιτητές της Ευρώπης!

