Αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε και τυπικά η ποινή του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατέβηκε για να αγωνιστεί στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Γ.Καραϊσκάκης. Ο «δικέφαλος» του Βορρά τιμωρήθηκε, όπως ορίζει ο κανονισμός, με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και με πρόστιμο 10.000 ευρώ.
Ανακοινώθηκε και τυπικά η ποινή του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατέβηκε για να αγωνιστεί στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Γ.Καραϊσκάκης.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά τιμωρήθηκε, όπως ορίζει ο κανονισμός, με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και με πρόστιμο 10.000 ευρώ.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απολογήθηκαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την Μεγάλη Πέμπτη και άμεσα ανακοινώθηκε η απόφαση ώστε να κατακυρωθεί το ματς υπέρ των Ερυθρολεύκων για να γίνει ο τελικός του θεσμού με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παύλος Γερουλάνος: Θα σας πω εγώ από από ποιους εκβιάζεται η κυβέρνηση
- Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]
- Ρύθμιση για διαθήκες που αφορούν θανάτους πριν από την 1η Νοεμβρίου – Ξεμπλοκάρουν 14.000 υποθέσεις
- Συντριπτικά καλύτερος ο Ολυμπιακός επί της Καϊράτ – Τα εντυπωσιακά στατιστικά των «ερυθρόλευκων» (pics)
- Ν. Κακλαμάνης για τα 50 χρόνια από το Σύνταγμα του 1975: «Η Δημοκρατία είναι ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται»
- Το 2025 μας βρήκε με BBLs, fillers και skincare-ρουτίνες 12 βημάτων: Πότε έγινε το σώμα μια ατέλειωτη αναβάθμιση;



