Ήττα του Τζόκοβιτς μετά από έναν χρόνο στο Μόντε Κάρλο
Ο Γίρι Βέσελι έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον 2ο γύρο του τουρνουά "Masters 1000" του Μόντε Κάρλο, υποχρεώνοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρώτη του ήττα εντός του 2016. Ο Τσέχος τενίστας, που βρίσκεται μόλις στο Νο 55 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε του Σέρβου με 6-4, 2-6, 6-4 και τον απέκλεισε πολύ νωρίς από το τουρνουά του Πριγκιπάτου.
Ο Γίρι Βέσελι έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον 2ο γύρο του τουρνουά «Masters 1000» του Μόντε Κάρλο, υποχρεώνοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρώτη του ήττα εντός του 2016.
Ο Τσέχος τενίστας, που βρίσκεται μόλις στο Νο 55 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε του Σέρβου με 6-4, 2-6, 6-4 και τον απέκλεισε πολύ νωρίς από το τουρνουά του Πριγκιπάτου.
Ο Τζόκοβιτς είχε καταγράψει φέτος μόνο μία ήττα «στα χαρτιά», καθώς εγκατέλειψε στον προημιτελικό του Ντουμπάι απέναντι στον Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεθ.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Σέρβος είχε να χάσει σε τουρνουά της σειράς «Masters 1000» από τον Αύγουστο του 2015!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Έρχονται βροχές, πτώση θερμοκρασίας και βοριάδες – Πότε αλλάζει το σκηνικό
- «Καυτή» σοκολάτα – Γιατί ανατιμήθηκε επτά φορές πάνω από τον πληθωρισμό – Οι αποκλίσεις μεταξύ χωρών της ΕΕ
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)
- Η Ελένη Γιαννατσούλια μιλά για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες




