Σοκ στη Λίβερπουλ, τέλος η σεζόν για Χέντερσον
Σοκ στη Λίβεροπουλ και στην εθνική Αγγλίας, καθώς ο αρχηγός των «κόκκινων», Τζόρνταν Χέντερσον τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της περιόδου με πρόβλημα στο γόνατο κι ως εκ τούτου η συμμετοχή του στο EURO 2016 είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει εκτός γηπέδων για 6-8 εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό του στον χθεσινό πρώτο προημιτελικό του Europa League με την Ντόρτμουντ (αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο).
Σοκ στη Λίβεροπουλ και στην εθνική Αγγλίας, καθώς ο αρχηγός των «κόκκινων», Τζόρνταν Χέντερσον τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της περιόδου με πρόβλημα στο γόνατο κι ως εκ τούτου η συμμετοχή του στο EURO 2016 είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει εκτός γηπέδων για 6-8 εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό του στον χθεσινό πρώτο προημιτελικό του Europa League με την Ντόρτμουντ (αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο).
Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Χέντερσον σήμερα έδειξαν ότι υπέστη ζημιά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Παρόμοιοι τραυματισμοί κρατούν συνήθως τους παίκτες για περίπου 3 μήνες μακριά από τις προπονήσεις, ωστόσο, ο συγκεκριμένος δεν είναι τόσο σοβαρός όπως συνηθίζεται.
Το βέβαιο είναι πως θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν με την φανέλα της Λίβερπουλ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη μεγάλη διοργάνωση του ερχόμενου καλοκαιριού στα γήπεδα της Γαλλίας.
Στις αρχές της εβδομάδας ο Χέντερσον αποκάλυψε ότι παίζει εδώ κι αρκετό καιρό με πρόβλημα στην φτέρνα, τραυματισμό που «κληρονόμησε» στο ξεκίνημα της περιόδου. Συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τη Μπόρνμουθ κι έμεινε εκτός δράσης για περίπου 3 μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»



