Η Μαρία Σάκκαρη έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς έκανε άλμα έξι θέσεων και ανέβηκε στο Νο 125 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, την οποία ανακοίνωσε σήμερα η WTA, με 477 βαθμούς. Η μεγάλη άνοδος της Σάκκαρη οφείλεται στις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στα τελευταία τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η 20χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια μάλιστα είχε φθάσει έως τα ημιτελικά της διοργάνωσης των 50.000 δολαρίων στο Οσπρεϊ της Φλόριντα.
Ο Ριτσάρλισον σε μεγάλη του συνέντευξη στο France Football μίλησε για την δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης, μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
Ο Ακίλε Πολονάρα προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση σχετικά με το γιατί δεν προπονείται ακόμη με τη Σάσαρι και υπογράμμισε ότι ο στόχος του είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.