Επεισόδιο με πυροβολισμούς και έναν τραυματία σημειώθηκε περί τις 6 το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο, στην οδό Οδυσσέως 21, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο, το οποίο νοσηλεύεται τραυματισμένο στον Ερυθρό Σταυρό.
Επεισόδιο με πυροβολισμούς και έναν τραυματία σημειώθηκε περί τις 6 το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί με πιστόλι σημειώθηκαν στον δρόμο επί της οδού Οδυσσέως.
Σε διαμέρισμα επί της της ίδιας οδού, στον αριθμό 21, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν τραυματία και ένα ακόμη άτομο, το οποίο συνελήφθη, καθώς και ποσότητες ναρκωτικών.
Ο τραυματίας, ηλικίας περίπου 55 ετών, νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ερυθρό Σταυρό.
Οι υποψίες στρέφονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υπόθεση ναρκωτικών.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας