Ο Σίλβα άφησε έξω τον Σεμπά και πήρε Ερνάνι για το ντέρμπι
Με μία έκπληξη ανακοίνωσε ο Σίλβα την αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι (19:30) με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, καθώς, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός «μάχης» τον Σεμπά και να πάρει στη θέση του τον Ερνάνι. Κατά τα άλλα, οι Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Ομάρ και Ζντιέλαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν επίσης εκτός αποστολής. Κατά τα άλλα, η σημερινή πρωινή προπόνηση που έγινε στου Ρέντη περιελάμβανε πολλή τακτική.
Με μία έκπληξη ανακοίνωσε ο Σίλβα την αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι (19:30) με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, καθώς, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός «μάχης» τον Σεμπά και να πάρει στη θέση του τον Ερνάνι.
Κατά τα άλλα, οι Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Ομάρ και Ζντιέλαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν επίσης εκτός αποστολής. Κατά τα άλλα, η σημερινή πρωινή προπόνηση που έγινε στου Ρέντη περιελάμβανε πολλή τακτική.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.
Αναφορικά με μία πιθανή αρχική 11άδα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουάκου, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Φουστέρ, Πάρντο και Ιντέγε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 48χρονη που έπεσε από μπαλκόνι
- Ο Νομπελίστας Λάσλο Κρασναχορκάι στην Αθήνα
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και αδιάφορη για λύσεις στον πρωτογενή τομέα η κυβέρνηση
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Ματσάρες σε Μιλάνο και Λισαβόνα: Όλο το πρόγραμμα στο Champions League


