«Διπλό» για Καβαλίερς στο Λος Άντζελες, εύκολα οι Σπερς
Οι Καβαλίερς έφυγαν νικητές από το Λος Άντζελες, επικρατώντας των Λέικερς με 108-120. Ο Ίρβινγκ σημείωσε 26 πόντους, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 24 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ στο ενεργητικό του. Στο Σαν Αντόνιο οι Σπερς επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 109-101 και έφθασαν τις 31 εντός έδρας νίκες και μαζί με αυτές της περυσινής σεζόν έφθασαν τις 40 σερί.
Οι Καβαλίερς έφυγαν νικητές από το Λος Άντζελες, επικρατώντας των Λέικερς με 108-120. Ο Ίρβινγκ σημείωσε 26 πόντους, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 24 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ στο ενεργητικό του.
Στο Σαν Αντόνιο οι Σπερς επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 109-101 και έφθασαν τις 31 εντός έδρας νίκες και μαζί με αυτές της περυσινής σεζόν έφθασαν τις 40 σερί.
Χωρίς πρόβλημα οι Νάγκετς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Σανς και έφθασαν σε νίκη με 116-98, ενώ με ηγέτη τον ΝτεΡοζάν που είχε 30 πόντους και 5 ριμπάουντ, οι Ράπτορς επικράτησαν 104-96 των Χοκς.
Tα αποτελέσματα:
Τορόντο-Ατλάντα 104-96
Σαν Αντόνιο-Σικάγο 109-101
Ντένβερ-Φοίνιξ 116-98
Λέικερς-Κλίβελαντ 108-120
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έχω παιδιά: Φτιάχνοντας αναμνήσεις
- FAIR PAY: Καταρρίπτοντας τις έμφυλες μισθολογικές διακρίσεις για την επίτευξη διαφάνειας και ισότητας στις αμοιβές
- Γλυφάδα: 24χρονος επιτέθηκε με στιλό σε 38χρονο μέσα σε λεωφορείο
- Ιτούδης για όσα έζησε στο Τελ Αβίβ: «Η έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα, έγινε 700 μ. από το σπίτι μου»
- Πάτρα: Κατολισθήσεις απειλούν κατοικίες – Εντολή εκκένωσης από την Πολιτική Προστασία
- «Πήγα για ύπνο» – Ο Μπιλ Κλίντον μιλάει για τη φωτογραφία με το τζακούζι των αρχείων Έπσταϊν που έγινε viral
