Ήττα του ΟΣΦΠ στη Μόσχα, νίκη του ΠΑΟ επί της Εφές
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στη Μόσχα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 92-85) στο πλαίσιο της 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, με τους Ρώσους να σουτάρουν 35 (!) βολές. Αυτή ήταν η 4η ήττα των Ερυθρολεύκων που θα πρέπει να αναζητήσουν την εκτός έδρας νίκη στη Ρωσία (Κίμκι), στη Γερμανία (Μπάμπεργκ) ή στην Βαρκελώνη (Μπαρτσελόνα) για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ από τον 6ο όμιλο. Αν και δυσκολεύτηκε σε ένα κομμάτι του αγώνα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αναντολού Εφές (Παναθηναϊκός - Εφές 83-78) στο ΟΑΚΑ, ανέβηκε στο 4-3 και διεκδικεί την πρόκριση με το πλεονέκτημα έδρας.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 92-85) στο πλαίσιο της 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, με τους Ρώσους να σουτάρουν 35 (!) βολές. Αυτή ήταν η 4η ήττα των Ερυθρολεύκων που θα πρέπει να αναζητήσουν την εκτός έδρας νίκη στη Ρωσία (Κίμκι), στη Γερμανία (Μπάμπεργκ) ή στην Βαρκελώνη (Μπαρτσελόνα) για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ από τον 6ο όμιλο. Αν και δυσκολεύτηκε σε ένα κομμάτι του αγώνα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αναντολού Εφές (Παναθηναϊκός - Εφές 83-78) στο ΟΑΚΑ, ανέβηκε στο 4-3 και διεκδικεί την πρόκριση με το πλεονέκτημα έδρας. &source=in.gr">
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στη Μόσχα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός 92-85) στο πλαίσιο της 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, με τους Ρώσους να σουτάρουν 35 (!) βολές. Αυτή ήταν η 4η ήττα των Ερυθρολεύκων που θα πρέπει να αναζητήσουν την εκτός έδρας νίκη στη Ρωσία (Κίμκι), στη Γερμανία (Μπάμπεργκ) ή στην Βαρκελώνη (Μπαρτσελόνα) για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ από τον 6ο όμιλο.
Αν και δυσκολεύτηκε σε ένα κομμάτι του αγώνα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αναντολού Εφές (Παναθηναϊκός – Εφές 83-78) στο ΟΑΚΑ, ανέβηκε στο 4-3 και διεκδικεί την πρόκριση με το πλεονέκτημα έδρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στη φάση των «16»: 5ος Όμιλος ———- ΠΕΜΠΤΗ, 11/2 Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ (Κροατία) 94-74 Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μάλαγα (Ισπανία) 80-59
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)