Θεσσαλονίκη: Ένταση σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό
Αποδοκιμάστηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος προσερχόμενοι στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα.
Αποδοκιμάστηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος προσερχόμενοι στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα.
Όπως μετέδωσε το Mega, αγρότες από τα μπλόκα της ανατολικής Θεσσαλονίκης μπήκαν στην αίθουσα όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση και ζήτησαν να ματαιωθεί, γιατί «εκδήλωση για τους αγρότες χωρίς τους αγρότες δεν γίνεται».
Οι αγρότες ζήτησαν μεταξύ άλλων να αποσυρθούν οι κυβερνητικές προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, καθώς και να ανακληθούν οι δηλώσεις περί ακροδεξιών στοιχείων με αφορμή τα επεισόδια στην Agrotica.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν κάποια στιγμή, προκλήθηκε ένταση, κάποιοι ήρθαν στα χέρια με παριστάμενους που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, και τελικά αποχώρησαν με αποδοκιμασίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Ο Βίκτορ Όρμπαν έχασε τις εκλογές – Αλλά όχι για την πολιτική που πρεσβεύει
- Παξοί: Συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο συνεπιβάτη
- «Ο Μουνής»: Παράταση για 2 ακόμη παραστάσεις
- Αναμένει διευκρινίσεις για το «απαγορευτικό» των ΗΠΑ η διεθνής ναυτιλία
- Αρκάς: Τι μέρα είναι;
- Εξάρχεια: Εκτός κινδύνου ο 50χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι – Αναζητούνται οι δύο δράστες
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442