Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ γυναικών
Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο, μετατρέποντας σε... περίπατο το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 82-59 στο κλειστό της Γλυφάδας, διεύρυναν σε 12-0 το αήττητό τους στο πρωτάθλημα, ενώ εξασφάλισαν το πλεονέκτημα της έδρας με το αβαντάζ του 2-0 απέναντι στις «πράσινες», ενόψει των πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο, μετατρέποντας σε… περίπατο το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 82-59 στο κλειστό της Γλυφάδας, διεύρυναν σε 12-0 το αήττητό τους στο πρωτάθλημα, ενώ εξασφάλισαν το πλεονέκτημα της έδρας με το αβαντάζ του 2-0 απέναντι στις «πράσινες», ενόψει των πλέι οφ.
Κορυφαία της νικήτριας ήταν η Κριστόφερσον με 26 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κόψιμο, 2 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος. Το ντέρμπι παρακολούθησε από κοντά και ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Τα δεκάλεπτα: 20-13, 36-34, 63-49, 82-59
Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Γκοτζή 2, Σταμάτη 10, Μπόνη 8, Χατζηνικολάου 2, Καλογήρου, Μπαλτά, Νικολαϊδου, Χαλιβέρα 15, Τζόνσον 19, Κοσμά, Παπαμιχαήλ, Κριστόφερσον 26.
Παναθηναϊκός (Πρέκας): Καλέντζου 7, Δανούση, Αυτζή, Αλμπανεζ 18, Κόνιαλη, Λύμουρα , Σλούκα 3, Διέλα 4, Πατεράκη, Παντέλη 1, Ντέλβα 10, Κυριακοπούλου 8
Στις αναμετρήσεις για τη 12η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Αθηναϊκός-Άρης Πετρούπολης 92-62
Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Πρωτέας 55-76
ΠΑΟΚ-Νίκη Λευκάδας 72-56
Ιπποκράτης-Τερψιθέα 49-51
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 82-59
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)
Ολυμπιακός 24
Παναθηναϊκός 21
Πρωτέας Βούλας 20
ΠΑΟΚ 19
Αθηναϊκός 18
Νίκη Λευκάδας 18
Κρόνος Αγ. Δημ. 17
Τερψιθέα 17
Ιπποκράτης Κω 14
Άρης Πετρούπολης 12
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης


